2022-11-08
 08:02:11

Tisdag...

© Soffiloffis
 
 
Igår hade jag en föreläsning och lektion på förmiddagen via Zoom, de handlade om Java. Och på eftermiddagen hade jag en föreläsning i Borlänge som handlade om webbdesign. Jag var såå himla trött när jag satt där i skolan. Sen på vägen hem hade det skett nån viltolycka i Gräsberg så det gick två personer med gevär efter vägen och sökte efter djuret.
Och när jag kom hem handlade jag lite, sen åt vi och så kollade jag på en inspelad föreläsning om HTML också. 
 
Tjejerna hann inte mer än att komma till skolan igår morse innan dom blev hemskickade och fick ha hemstudier istället. Jag blev jätteförvånad när dom kom hem runt halv 10 tiden. Det var nåt med ventilationen som gjorde att dom inte kunde vara där. Och idag har dom också hemstudier, men det har varit planerat sedan länge. Pontus har gått till skolan nu iaf och jag ska försöka väcka tjejerna igen :)
 
Jag lämnade blodprov här om dagen och igår ringde läkaren upp och berättade att mina värden såg bra ut, det känns ju skönt för dom har gått bananas tidigare. Men jag tog upp att jag typ inte har nån matlust och att jag har börjat tappa jättemycket hår, då svarade han bara att det inte har nåt med sköldkörteln att göra för att värderna ser bra ut. Aja, jag får väl lita på det då... Det kan ju säkert vara stressrelaterat antar jag...
 
Idag har jag iaf fler föreläsningar att titta på och så lär jag komma igång med projekten.
 
Hörs sen
Kram
 
 
 
 
Lite av det som ska göras denna veckan på ena kursen...
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: