2010-05-14
 23:06:06

Spökar det?

Usch jag börjar allvarligt fundera på om det spökar här!
Inatt/imorse slog ju som sagt teven på sej bara sådär, ingen var här nere eller nånting. Och den hade även slagit på sej natten innan flera gånger när Daniel satt här nere o spelade.

Och nyss lät det som nån av flickorna hade vaknat och åkte runt på sin mini-bil över golvet där uppe, men när jag gick upp på övervåningen och tittade så stod båda bilarna kvar där dom hade stått tidigare på kvällen.

Sen så berättade Daniel nyss att inatt när han skulle sova så hörde han nåt knäppande ljud hela tiden som kom i "otakt", men han tror att det var en fågel som hackade uppe på taket eller nåt, skeptisk som han är :P

Tidigare ikväll när vi satt och åt så hörde vi plötsligt ett ljud utifrån hallen, och jag tyckte precis att jag skymtade "något" som skuttade ner från trappan och in i vardagsrummet. Men Daniel påstår att det var en av säckarna där ute som rättade till sig och är helt säker på sin sak... Själv vet jag inte vad jag ska tro längre!

Jag hoppas att det bara är nåt som vi inte har tänkt på tidigare, men man blir ju lite nojjig... iaf jag som är värsta fegisen haha
Undrar om jag törs gå upp o lägga mej snart??


milla
PUBLICERAT: 2010-05-16, 09:22:47

olustigt om man bara märker mer å mer saker..


Helena
PUBLICERAT: 2010-05-17, 22:39:23 | URL: http://ehasweden.eu/wordpress

Usch, otäckt ....resan var bra, tack :-)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: